“„Viaţa unui animal e împărţită între a iubi şi a-i învăţa pe oameni să se iubească.””

– Radu Bădoiu..

Iubim animalele si mare parte din timpul nostru il dedicam lor!

Bine ati venit la Veterinarium cea mai veche clinica veterinara din Buftea. Oferim servicii veterinare complexe pentru animalele de companie. Suntem 4 medici veterinari si un asistent in slujba animalelor dvs de companie.

Echipa noastra aduce o experienta bogata in practica veterinara pentru toate animalele de companie: caini, pisici, papagali, repitle, iepuri etc.

Oferim un număr mare de servicii: ecografie, obstretica medicina interna, chirurgie/otopedie, vaccinari, cosmetica canina si felina, imbaiere si deparazitare, detratrari, tratamente, microcipari , analize de laborator (rapid laborator propiu).

Vrem sa va ajutam sa le imbunatatiti viata, prin serviciile oferite de clinica VETERINARIUM din Buftea. De aceea am dotat clinica noastra cu: ecograf, analize hematologice, biochimie, electroliti, analize de urina, analize parazitologice si coproparazitologice, totul pentru siguranta pacientilor nostri.
Toate analizele se fac in laboratorul propriu si rezultatele se obtin pe loc.
Deoarece consideram ca este mai important sa previ decat sa vindeci, va vom pune la dispozitie toate informatiile necesare pentru a va proteja micul prieten de eventualele pericole.
Stim ca un animal iubit este un animal fericit si de aceea ne vom trata pacientii cu multa grija si atentie.
Medical dispunem de tot ceea ce este necesar pentru diagnosticarea si tratarea problemelor de sanatate ale animalelor iar personal dispunem de profesionalism, multa experienta, dragoste si daruire pentru pacientii nostri.
Exigenta este foarte importanta pentru noi, de aceea va garantam seriozitate, dedicatie, multa dragoste si empatie fata de pacientii nostri.

Veterinarium

  • Statie veterinara IDEXX: hematologie, biochimie, electroliti, gaze, urina.
  • Biochimie uscata Arkray
  • Urina Arkray
  • Eloctrocauter
  • Ecograf veterinar
  • Cititor de microcipuri
  • Microscop

sign

Veterinarium

0744.871.325

Str Vlasiei nr 25( in spate mag.Penny Market), Buftea, Ilfov

E-mail: buftea@veterinarium.ro

Program:

Luni – Vineri:  08:00 – 22:00
Sambata:  08:00 – 18:00
Duminca: 08:00 – 18:00